Den korte version om mig: 

Passioneret underviser, certificeret sexolog og parterapeut, forældrevejleder og uddannet PREPleder.

Tosproget kærlighedscoach med en mission​

Jeg er tosproget: mestrer dansk og dansk tegnsprog flydende. ​Herunder naturligvis også tegn til tale.

Min mission som tosproget kærlighe​ds-coach er, at døve også får mulighed for at få viden og redskaber omkring kærlighedslivet og familielivet som døv med hørende partner og hørende børn. Dette betyder ikke jeg fravælger hørende, tværtimod.

At være en familie, at være i et parforhold, at være en kvinde er ens for både døve og hørende.

Jeg tilvælger blot også, at have nogle særlige emner for døve.

Derfor vil du her på siden af og til møde blogindlæg, brevkassesvar m.m. som handler om specifikke temaer.  Og som har video fortalt på tegnsprog. 

Foto taget af Emilie Mahler

Jeg holder foredrag, underviser og afholder workshops for både døve og hørende.

Og laver digitale produkter med video på dansk tegnsprog og audio på dansk.  

Jeg tror på, at for at sætte os selv fri,

skal vi og kan vi være både/og

- og dermed skal vi slippe ud af

enten/eller historierne om os selv. 

Den lange version:​

Efter at have modtaget lærerbeviset sommer 2004 blev det min kæphest, at forbedre seksualundervisningen for døve børn og unge, da der i døveverden havde været mange sager med seksuelle overgreb børn imellem, men også overgreb af voksne fagfolk. 

Dette skyldtes, at der blandt døve børn og unge var mangel på information på tegnsprog omkring seksuelle normer og grænser. ​I mine 6 år som lærer arbejdede jeg som skolens seksualkonsulent, hvor jeg havde den fornemmeste opgave at udvide elevernes viden omkring følelser, krops identitet og grænser. 

Parforhold, kærlighed og kommunikation - for alle aldre​

Mit hjerte brænder for at tilgængeligheden til faglig og inspirerende viden om seksualitet og kærlighed skal ud til mange flere.  Jeg har derfor taget den selvbetalte uddannelse som sexolog og parterapeut i 2008. En uddannelse jeg ikke anede ville få SÅ stor betydning for mit liv - både fagligt men også personligt i høj grad.
Jeg forstår bedre min mand og den forskel, der er på mænd og kvinder, når det handler om kommunikation og sexdrive. Den viden har gjort en kæmpe forskel for mit parforhold. Og derfor brænder jeg for at dele denne viden, så du og andre kan få de her lækre redskaber til at styrke parforholdet.

I 2010-2014 arbejdede jeg som forældrevejleder og familiekonsulent - det skønneste og herligste job. Herved fik jeg en masse erfaring i vejledningsarbejdet og indblik i hvilke udfordringer familier slås med indenfor parforhold, kærlighed og kommunikation.

Min rygsæk er løbende blevet fyldt op med flere kurser indenfor relationsarbejde, såsom:

❤Skyggearbejde❤

Hvilket handler om at se på, hvad du trigges af hos andre og hvilke sider af dig selv, du ikke vil kendes ved. Derudover handler det også om, hvad du drømmer om at turde - men også hvorfor du selvsaboterer dine længsler.  Med skyggearbejdet handler det ikke om at være PERFEKT, men om at være HEL. 

❤Enneagram - de 9 persontyper❤

Dette har givet mig en større forståelse af, hvorfor vi reagerer og handler forskelligt. Modellen bruges bl.a. af erhvervslivet til at rekruttere medarbejdere. Her på sitet lærer du hvordan du kan bruge modellen til at få mere glæde i familielivet. 

❤Prep samtaler❤

Er et kommunikationsforløb, der tilbydes par, der ønsker et stærkere og kærligere parforhold. Det er bygget på en konkret metode lavet Denver University, USA. Der tilbydes også kommunikationsforløb til forældre, der skal skilles/er skilt og som nu skal skabe et godt samarbejde omkring deres børn.

  • Jeg har undervist STU hold, både døve og hørende i temaer omkring grænser, seksualitet og følelser.
  • Jeg har haft efterskole- og højskole elever i seksualitet- og personlig udvikling​s forløb. 
  • Jeg har holdt adskillige foredrag og afholdt workshops landet rundt (og i USA). 
  • Jeg har i samarbejde med Danske Døves Ungdomsforbund lavet seksualundervisnings materiale "Min krop er min", herunder også en interaktiv teater turne.
  • Jeg har været seksual underviser i Danske Døves Landsforbunds projekt "Seksualundervisning for døve og hørehæmmede"​
  • Jeg har holdt oplæg på ASL (American Sign Language) i Washington D.C. September 2016 for business kvinder i at fylde energi- og kærlighedstanken til deres selvstændige virke. 

Jeg glæder mig sindssygt meget til at møde dig i min digitale verden

eller ude i den virkelige verden til workshop eller foredrag

Privat

Jeg bor sammen med min mand og 2 dejlige børn i Odense.

På en fredsommelig dag elsker jeg at sidde ude i haven i solskinnet og nyde varmen gennembore min krop, samtidig med jeg nusser min skønne sort/brun broget Cavalier​, Bailey. 

Friske jordbær og chokolade er min største svaghed​ (vel at mærke chokolade uden fyld eller fine dikkedarer. Det skal bare være ren chokolade ;-)) Og så et kold glas Asti, så er jeg på toppen.